שלום,
קניתי מגוי בחו"ל חלק חילוף של טוחן בשר.. אני רואה שהחלק לא נקי ומשומש..
ורציתי לדעת איך להכשיר אותו?
אם יש צורך אז החלק המדובר הוא בורג ספירלה גדול פנימי שמקדם את האוכל פנימה..
הבורג נוגע באוכל, ואני מניח שהשימוש הוא גם לרותח, כמו כל טוחן בשר. אך איני יודע איזה חום.. ואיני יודע מה היה השימוש שלו, או מה עתיד להיות השימוש שלי.
כמו כן, הבורג עשוי מתכת כבדה ולדעתי ליבון לא יפגע בו..אך אין לי דרך לדעת בוודאות.
תודה!
שלום וברכה
מכיון שהבשר הרותח נוגע בו בשעה שהוא אינו מונח על גבי האש אין צורך ללבן את החלק
ומספיק להגעילו בתוך סיר רותח כאשר הוא אינו בן יומו.
© כל הזכויות שמורות לכושרות