חפש באתר
0
0
חפש באתר
הצטרפו לעדכונים ולקבוצות הווצאפ
הצטרפות לקבוצות הווצאפ והרשמה לעדכונים
אימייל
מידע הלכתי
שאל את הרב
סימולטור הכשרות
מאמרים וסקירות
מאמרים ממקורות נוספים
מעבדת כושרות
מידע מהרבנות הראשית
המומלצים שלנו
מוצרים וכשרויות
מסעדות ומלונות
על המומלצים שלנו
מדריכים ועזרים
לוח זמנים בשמיטה
מדריך שאלות למשגיח
מדריך משקאות חריפים
כשרות בחופשה ובצימר
שימוש במכונות קפה ציבוריות
מדריך כשרות לאורח
מדריך תרומות ומעשרות
כשרויות חו"ל
הנחיות להעסקת עובד זר
בדיקת חרקים במזון
מדריך הגעלת כלים
מדריך לשימוש במטבח כהלכה
מדריך כשרות בחו"ל
חיפוש אישורי ייבוא
סרטוני כשרות
פעילות ומשחקים
ייעוץ לאירוע מהדרין
משחקים לילדים
קורסים
סדנאות
ניירות עמדה
חנות הכשרות המקוונת
הוצאה לאור
סיורים
כנסים
כושרות לילדים ולנוער
תרומות לכושרות
אודות כושרות
מי אנחנו - רבני כושרות
אודות כושרות
רבנים ממליצים
עדכונים במדיה
פרסומים בתקשורת
עוד על "כושרות"
צור קשר
שאל את הרב
» כשרות
כשרות
תוכן השאלה
בס"ד
שלום כובד הרב.
היה לך בצל חלבי בגלל שנחתך בסכין חלבי וטוגן במחבת חלבית.
לקחת את הבצל הזה ושמת במחבת פרווה היחד עם ביצה, האם מחבת הפרווה נהיה חלבי? בתודה מראש.
תוכן התשובה
שלום וברכה על מנת להמשיך ולהשתמש במחבת זו כפרווה גמור יש ללבן אותה ליבון קל. כלומר - לנקום היטב ולהניח אותה על גבי הכיריים באש גבוהה כ20 דקות.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך יט אלול התשעז
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, ב
קישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו
כאן
© כל הזכויות שמורות לכושרות
בניית אתרים כשרים
המוצר התווסף לעגלה