ראינו על דופן התנור הבשרי מבחוץ(יש לנו תנור קינג דו תאי עם כשרות מהודרת) כתם לבן שנראה כמשהו חלבי שהתייבש בגודל בערך של 2 ס"מ על 2 ס"מ(מקסימום) הלכלוך היה יבש, מבירור שעשינו בבית מסתבר שבישלו רוטב חלבי על הכיריים וככל הנראה בשעה שעירו מן הרוטב החם גלש מן הכף על דופן דלת זכוכית התנור מבחוץ, גילינו זאת רק לאחר כמה ימים ובינתיים אפו בתוך התנור תבשילים ומאפים מסוגים שונים ככל הנראה גם בשריים. שאלתנו מה דין התנור, התבשילים והכלים שהיו בתוכו.( אציין שבדקתי ונראה לי שבדלת יש זכוכית כפולה אבל אני לא בטוח) שאלנו רב והוא אמר לנו שהכל בסדר כיוון שיש ביטול בשישים כנגד הלכלוך וכן הזכוכית אטומה ולא חודר פנימה כלום אבל אינני בטוח שהוא הבין בדיוק את המציאות של השאלה לכן אנו שואלים אתכם, תודה!