שלום וברכה
אינני בקיא בתהליך הייצור של מחלבות גד
אך הגבינה שהנך מציין מובחלת בדרך כלל למעלה משמונה חודשים, ולכן לפי דעת הרמ"א (וגם חלק מפוסקי ספרד) יש להמתין אחריה שש שעות.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך יג תמוז התשעז
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן