שלום חסרים כמה פרטים:
1. האם הבורג נוגע באוכל.
2. האם ליבון או הגעלה יעוותו את הבורג באופן שלא יהיה שמיש לאחר מכן?
3. כיצד השימוש בבורג? בחם או בקר? ואם בחם , באיזה חום.
נודה לך אם תשאל את השאלה מחדש עם כל הפרטים דלעיל
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ח תמוז התשעז
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן