שלום וברכה
לכתחילה ודאי אין לנהוג כן כאשר מעוניינים להשתמש בסלייסר גם לצורך תבשילים חלביים וגם לצורך כאלו בשריים.
למעשה אחר שעשו כך - לכתחילה אין להשתמש בסלייסר לחיתוך מאכלים חריפים לצורך סעודה חלבית (בדיעבד אם חתכו אינו נאסר).
ניתן לתקן את המצב על ידי הגעלת הסכינים בסיר או קומקום מבעבע.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ד תמוז התשעז
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן