שלום
הפעלת תחום המסעדות בתעשייה כיום היא מורכבת ביותר מבחינה כשרותית.
יש נוהל של הרבנות הראשית להפעלת מסעדה שהיא גם בשרית וגם חלבית אולם זה לא משתלם למרבית העסקים לפעול המתכונת הזאת.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך טו אייר התשעז
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן