ההבדל הוא שבקמח טחון לא נשאר שום חיות שיכול להתפתח מהר כי הכל נטחן. אולם שקמח מנופה(בנפה של 60 מ"ש) החרקים לא עוברים אבל דברים שיכולים להתפתח מהר (כגון ביצים) כן יכולים לעבור.
התשובה התקבלה מהרב משה כ''ץ
בתאריך ו' ניסן ה'תשס"ד
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן