שאל את הרב » בצל וחריף בבישול

בצל וחריף בבישול

  • תוכן השאלה
  • שלום לרב
    האם כשאני מבשלת מרק פרווה עם בצל בסיר בשרי בן יומו/שאינו בן יומו התבשיל הופך לבשרי (הבצל נחתך בסכין פרווה)?
  • תוכן התשובה
  • הוא נעשה בשרי באחד משני מצבים
    1.כל התבשיל חריף מאד(ולא תבשיל רגיל אם קצת בצל)
    2.טיגון הבצל בסיר לבדו לפני תוספת שאר החומרים

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ''ץ
  • בתאריך י"ז תמוז ה'תשס"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות