חפש באתר
0
0
חפש באתר
הצטרפו לעדכונים ולקבוצות הווצאפ
הצטרפות לקבוצות הווצאפ והרשמה לעדכונים
אימייל
מידע הלכתי
שאל את הרב
סימולטור הכשרות
מאמרים וסקירות
מאמרים ממקורות נוספים
מעבדת כושרות
מידע מהרבנות הראשית
המומלצים שלנו
מוצרים וכשרויות
מסעדות ומלונות
על המומלצים שלנו
מדריכים ועזרים
לוח זמנים בשמיטה
מדריך שאלות למשגיח
מדריך משקאות חריפים
כשרות בחופשה ובצימר
שימוש במכונות קפה ציבוריות
מדריך כשרות לאורח
מדריך תרומות ומעשרות
כשרויות חו"ל
הנחיות להעסקת עובד זר
בדיקת חרקים במזון
מדריך הגעלת כלים
מדריך לשימוש במטבח כהלכה
מדריך כשרות בחו"ל
חיפוש אישורי ייבוא
סרטוני כשרות
פעילות ומשחקים
ייעוץ לאירוע מהדרין
משחקים לילדים
קורסים
סדנאות
ניירות עמדה
חנות הכשרות המקוונת
הוצאה לאור
סיורים
כנסים
כושרות לילדים ולנוער
תרומות לכושרות
אודות כושרות
מי אנחנו - רבני כושרות
אודות כושרות
רבנים ממליצים
עדכונים במדיה
פרסומים בתקשורת
עוד על "כושרות"
צור קשר
שאל את הרב
» בישול כבד אחרי צלייה
בישול כבד אחרי צלייה
תוכן השאלה
בס"ד
קניתי היום כבד טרי של משחטת עוף הנגב ואני צולה אותו כעת האם ניתן לסמוך על
התאריכים שעל הברקוד 20/9-25/9 כדי לחשב את ה72 שעות מהשחיטה שתאפשר גם לבשל אחרי הצלייה
תוכן התשובה
איני יודע מה הכוונה שלך שכתבת:
התאריכים שעל הברקוד
אמור להיות תאריך שחיטה שכתוב על מבדקה מיוחדת
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך י"ח אלול ה'תשע"ו
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, ב
קישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו
כאן
© כל הזכויות שמורות לכושרות
בניית אתרים כשרים
המוצר התווסף לעגלה