שאל את הרב » בישול כבד אחרי צלייה

בישול כבד אחרי צלייה

  • תוכן השאלה
  • בס"ד
    קניתי היום כבד טרי של משחטת עוף הנגב ואני צולה אותו כעת האם ניתן לסמוך על
    התאריכים שעל הברקוד 20/9-25/9 כדי לחשב את ה72 שעות מהשחיטה שתאפשר גם לבשל אחרי הצלייה
  • תוכן התשובה
  • איני יודע מה הכוונה שלך שכתבת:
    התאריכים שעל הברקוד
    אמור להיות תאריך שחיטה שכתוב על מבדקה מיוחדת


  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"ח אלול ה'תשע"ו
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות