שאל את הרב » דיני כבוש בבשר וחלב

דיני כבוש בבשר וחלב

  • תוכן השאלה
  • כלי בשרי שהכיל טחינה עמד יותר מ-24 שעות במקרר במדף המיועד למוצרים חלביים כגון גבינות יוגורטים וכדומה,בתחתית המדף הזה פעמים רבות ישנם פירורים ושאריות חלביות פעמים רטובים ופעמים יבשים. שאלתי - האם צריך לחשוש שהכלי הבשרי נאסר בכבישה? כשראיתי את הכלי במדף הוצאתי ושטפתי את תחתיתו. לפני ששטפתי לא ראיתי דברים שנדבקו לכלי, אולם בסביבתו ראיתי שאריות חלביות אולם אינני יודע אם הכלי הבשרי נגע בהם. אודה על תשובתכם!
  • תוכן התשובה
  • שלום

    הכל בסדר

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ו' חשון ה'תשע"ז
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות