טרי- אחרי שפותחים את התרמיל צריך להסתכל חזותית ולחפש סימני כירסום, או כל סימן אחר שאינו טבעי. במידה ורואים סימנים מחשידים, צריך להפריד את גרגרי הסויה אחד אחד מתוך התרמיל ולהסתכל עליו מכל הכיוונים. אם רואים סימינים מחשידים או כירוסים, אין לאכול אותו גרגר סויה. קפוא עם הכשר-אם הוא נמכר קפוא עם הכשר אז הוא עובר מיון ובדרך כלל נקי.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ד' תמוז ה'תשע"ו
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן