איני מכיר דרך אחרת. אחסון הקמח במקרר מעכב התפתחות ביצי חרקים אבל במידה והקמח כבר נגוע אז זה לא מועיל. אחרי הניפוי, אם לא רוצים לנפות שוב אז חייב לאחסן את הקמח במקרר או המקפיא. נמכר כיום קמח לבן ללא צורך בניפוי, אבל גם קמח זה דרוש איחסון במקרר אחרי פתיחת השקית.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ד' תמוז ה'תשע"ו
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן