שאל את הרב » דם בעוף מחולק

דם בעוף מחולק

  • תוכן השאלה
  • שלום וברכה!
    אני קונה עוף מחולק בהכשר מהדרין, ומוצא ת במקום החיתוך כתמי דם (בעיקר בקצוות השוקיים). האם זהו דם אסור? האם חובה להסיר אותו לפני הבישול?
    תודה
  • תוכן התשובה
  • 1. עיין ב
    https://www.kosharot.co.il/show_bama.asp?id=63707

    2. מה שיוצא הוא "מוהל" ולא דם. הסיבה שרואים אותו שם הוא בגלל שחותכים את העצם לחצי והמוח שבתוך העצם נראה הכמו דם.




  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"ט אייר ה'תשע"ו
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות