שאל את הרב » הכשרת כבד

הכשרת כבד

  • תוכן השאלה
  • קראתי לאחרונה בספר ידוע על כשרות המזון (אם הבנתי נכון) שכאשר מכשירים כבד לאכילה על האש, עדיין צריך להדיח אותו במים לאחר הצליה.

    לא ראיתי אף פעם שאחרי הצליה שוטפים את הכבד.

    צריך לשטוף?

    תודה.
  • תוכן התשובה
  • שלום

    מצ"ב הדרכה לגבי הכשרת כבד

    https://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=58399

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י' אייר ה'תשע"ו
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות