שאל את הרב » בשר קפוא בהכשר רבנות

בשר קפוא בהכשר רבנות

  • תוכן השאלה
  • שלום
    שמעתי שיעור של הרב יעקב יוסף זצ"ל מלפני כ-5 שנים. בו הוא טוען שבבשר קפוא בהכשר הרבנות הראשית יש חשש חלב (שומן אסור), והרבנות הראשית אף מזהירה על כך ומדריכה לנקר היטב את החלקים המתאימים. אם הדבר נכון, הרי שבמטבח בו משתמשים בבשר כזה כל הכלים הם בבחינת טרף ואסורים גם לאוכלי כשרות רגילה ולא רק למהדרין.
    האמנם?
  • תוכן התשובה
  • כיום (תשע"ו)הענין מסודר

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ז' אייר ה'תשע"ו
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות