שאל את הרב » בשר בחלב

בשר בחלב

  • תוכן השאלה
  • שלום.

    במחבת חלבית לא בת יומה טיגנו בצל שנחתך בסכין פרווה. ספק האם הבצל הספיק להתבשל מספיק ע'מ שלא יחשב כחריף. את הבצל הזה עירבבנו בטעות בכף עץ שעירבבה רגע לפני כן תבשיל בשרי, היה על הכף רוטב בשרי.
    מה דין הכף והמחבת החלבית?
  • תוכן התשובה
  • שלום

    יש להכשיר גם את הכף ואת המחבט בהגעלה

    ולא לאכול את הבצל

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כ"ד אייר ה'תשע"ו
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות