עמבה עשויה מחלבה מנגו חומץ חרדל וכורכום ולכן ניתן לעשותו כשר לפסח ויהודים שאוכלים קטניות(חרדל). יש רק לזכור שלכל חברה יש מתכון אחר ויתכן שיש גם רכיבי חמץ בעמבה או שהיא נעשתה על פיס יצור שלא הוכשר לפסח ולכן יש לצרוך אותה רק עם הכשר לפסח של גוף כשרות מוסמך.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ד אדר ב' ה'תשע"ו
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן