שאל את הרב » בדיקת בצל

בדיקת בצל

  • תוכן השאלה
  • שלום רב.
    לאור כל המידע שקראתי באתר ובשו"ת על בדיקת בצל רציתי לשאול: כיוון ששטיפת הבצלים לוקחת הרבה זמן , במקרה של בצל סגור כמעט לחלוטין, שפתוח רק מעט בגלד הפנימי ביותר וכל שאר הגלדים צמודים זה לזה, והבצל מיועד לטיגון או בישול, האם ניתן לזרוק את הגלד הפנימי הפתוח מעט, ולהתייחס לשאר הבצל כבצל סגור?
    תודה רבה וחנוכה שמח!
  • תוכן התשובה
  • הטוב ביותר הוא: (במידה והבצל סגור)-
    1. לקלף ולשטוף היטב את הבצל מבחוץ
    2. לחתוך את הבצל בדיוק באמצע של הגלד הפנימי ביותר לרבעים
    3. לשטוף היטב את כל הרבעים (בלי לפרק אותם)

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כ"ז כסליו ה'תשע"ו
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות