חסרים פרטים כדי לענות על השאלה. האם המאכל היה עם נוזלים או בלי? האם התבנית הבשרית היתה מעל או מתחת למאכל החלבי. מה היה הקירוב שבין התבניות? ועוד. ובהעדר פרטים איני יכול להכריע ולכן אומר שכדאי ללבן את התבנית בליבון קל- כלומר, להניח על התבנית נייר ולהכניס לתנור על חום גבוהה. כאשר לנייר נכרך אז התבנית התלבנה. אם אתה אשכנזי אז אחרי פעולת ההכשרה ראוי ונכון לשטוף אותה במים קרים
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ו כסליו ה'תשע"ו
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן