אין צורך לנפות אבל זה בתנאי אם יש עליו כשרות מהדרין, ושלא נפתח הואקום של השקית. ובמידה ואחרי הפתיחה, לא סיימת את כל השקית אז יש לשמור את הקמח בקירור עד השימוש הבא ואין צורך לנפות שוב.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ג כסליו ה'תשע"ו
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן