אם רוצים לאכול את העלים (למשל בסלט המכונה "טבולה")- אז רק אחרי בדיקת בעין מול מקור אור, וכמובן לאדם הבקי בבדיקה. אם רוצים רק את הטעם שלו, למשל לשים בתה- אז ראוי ונכון לסנן את המשקה או להסתכל היטב במשקה וכמובן גם זה בתנאי שהבודק הוא אדם הבקי בבדיקה.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך י"ב כסליו ה'תשע"ו
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן