טעם עובר דרך רטיבות. ולכן אם החלה נרטבה מהאדים של הסיר אזי החלה נהפכת לבשרית ממש. ומנסיון אישי כאשר מכסים עם שמיכה, כמעט בטוח בקרוב מאה אחוז שהחלה תירטב.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך י"ב כסליו ה'תשע"ו
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן