שאל את הרב » הכשרת לבבות עוף

הכשרת לבבות עוף

  • תוכן השאלה
  • לפני כשבוע רכשנו לבבות עוף טריים, שיפדנו וצלינו על מנגל חשמלי בלי לדעת שיש צורך לחצות את הלבבות ולנקותם מבפנים. לאחר הצליה הלבבות נשלחו למקפיא, האם ניתן כרגע להשתמש בהם כמו שהם או שעלינו לחצותם ולנקותם מבפנים? האם הנקיון יכול להיעשות גם לאחר הצליה? והאם מותר לבשלם/לטגנם או רק לאוכלם צלויים? (זו הפעם הראשונה שאנחנו קונים לבבות) אנחנו אשכנזים.
  • תוכן התשובה
  • https://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=58399

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך א' כסליו ה'תשע"ו
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות