שאל את הרב » בישול/טיגון כבד בקר

בישול/טיגון כבד בקר

  • תוכן השאלה
  • שלום,
    קניתי כבד בקר טרי. האם ניתן להכין אותו בבית בצורת בישול או טיגון? אם כן, מה היא הדרך הנכונה?

    אם לא, מה הדרך לאוכלו בצורה כשרה?

    תודה רבה.
    אני תימני שאמי.

  • תוכן התשובה
  • https://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=58399

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ג' חשון ה'תשע"ו
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות