ראשית: רוב הספרדים לא נהגו להמתין בן גבינה קשה לבשר. אשכנזים ממתינים שעה אחת על כל חודש של יישון. באתר "רב תנובה" יש מאמר שמציין איזו גבינה היא באמת קשה ומיושנת. בשאר החברות אין מידע זמין. פשוט צריך להתקשר למשגיח ולשאול אותו.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ג אייר ה'תשע"ה
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן