שאל את הרב » שימוש בעלים רגילים בהכנת מיצי ירקות

שימוש בעלים רגילים בהכנת מיצי ירקות

  • תוכן השאלה
  • אני מכינה מיצי ירקות במכשיר לסחיטת פרות קשים )גזר תפוחים וכו'( ומכניסה גם ירקות עליים פנימה )סלרי, פטרוזיליה ועוד(.
    מתקבל מיץ צלול ללא חלקים מוצקים בכלל.
    האם ניתן להשתמש בירקות עליים בכשרות רגילה או שחייבים בעלים ללא תולעים?
    תודה רבה
  • תוכן התשובה
  • ניתן להשתמש בעלים רגילים ובתנאי ש:
    1. משרים במי סבון 3 דקות
    2. בודקיפ 3 עלים מול האור
    אם הם יוצאים נקיים אז מותר לעשות מהם מיץ.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כ"ג אייר ה'תשע"ה
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות