שאל את הרב » כשרות בשר מיובא

כשרות בשר מיובא

  • תוכן השאלה
  • האם יש הבדל בין בשר גלאט המיובא מחו"ל לבין בשר בכשרות רגילה המיובא בחו"ל בעניין הכשרת הבשר (מליחה וכו') לפני שמקפיאים אותו ושולחים לארץ? במילים אחרות: האם צריך למלוח את הבשר לאחר הפשרתו בארץ, בבשר גלאט/רגיל? בתודה מראש!
  • תוכן התשובה
  • שלום

    על האריזה מצויין אם הבשר נמלח כדין.
    לרוב הבשר מגיע לאחר מליחה.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"ח אייר ה'תשע"ה
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות