שאל את הרב » שקדי מרק וקרוטונים

שקדי מרק וקרוטונים

  • תוכן השאלה
  • האם ידוע לכבודו מהי דרך ההכנה של שקדי מרק וקרוטונים היום בתעשיה, כלומר ע"י טיגון או אפיה, והאם יש ? הבדל בין החברות
    ההשלכה כמובן לעניין הברכה על פחות מכזית? ולעניין בישול אחר בישול בשבת?
    והאם יש הבדל כיוון שמראש אינם מיוצרים ללחם?
  • תוכן התשובה
  • שלום

    משתנה בין החברות. ובדעות הפוסקים השונים

    מומלץ ליצור קשר עם החברה שאותה אתה צורך ולברר עם המשגיח מה דרך ההכנה

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ו' ניסן ה'תשע"ה
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות