שאל את הרב » קרש חיתוך

קרש חיתוך

  • תוכן השאלה
  • קרש שחותכים עליו עם סכינים חלביות , לרוב מאכלי פרווה ולפעמים חלבי ממש וטפטף עליו רוטב בשרי. מקום הטיפטוף לא ברור כי הקרש נשטף. הקרש מצופה פורמיקה. מה הדין?
  • תוכן התשובה
  • שלום רב,
    אם הרוטב היה קר- לשטוף היטב
    אם הרוטב היה חם- יש להכשיר על ידי עירוי מכלי ראשון.
    בברכה,

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ד' חשון ה'תשע"ה
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות