שאל את הרב » כבד שנצלה לאחר ג' ימים

כבד שנצלה לאחר ג' ימים

  • תוכן השאלה
  • לכבוד הרב,
    לא מצאתי תשובה שמתייחסת לטיפול בכבד לאחר הצליה.
    קניתי כבד קפוא וצליתי והכשרתי עפ"י כל הכללים האמורים.
    ברצוני לדעת מה ניתן לעשות כעת עם הכבד? בד"כ אני מטגנת עם בצל, מבינה שזה אסור בכבד שנצלה לאחר ג' ימים. האם אפיה (בתוך בצק לדוגמה) מותרת. או שמותר לטגן את הבצל בנפרד ורק לחמם יחד על הפלטה?
    תודה רבה
  • תוכן התשובה
  • שלום רב,
    עייני בקישור המצורף:
    https://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=58399

    בברכה

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"ג תשרי ה'תשע"ה
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות