חפש באתר
0
0
חפש באתר
הצטרפו לעדכונים ולקבוצות הווצאפ
הצטרפות לקבוצות הווצאפ והרשמה לעדכונים
אימייל
מידע הלכתי
שאל את הרב
סימולטור הכשרות
מאמרים וסקירות
מאמרים ממקורות נוספים
מעבדת כושרות
מידע מהרבנות הראשית
המומלצים שלנו
מוצרים וכשרויות
מסעדות ומלונות
על המומלצים שלנו
מדריכים ועזרים
לוח זמנים בשמיטה
מדריך שאלות למשגיח
מדריך משקאות חריפים
כשרות בחופשה ובצימר
שימוש במכונות קפה ציבוריות
מדריך כשרות לאורח
מדריך תרומות ומעשרות
כשרויות חו"ל
הנחיות להעסקת עובד זר
בדיקת חרקים במזון
מדריך הגעלת כלים
מדריך לשימוש במטבח כהלכה
מדריך כשרות בחו"ל
חיפוש אישורי ייבוא
סרטוני כשרות
פעילות ומשחקים
ייעוץ לאירוע מהדרין
משחקים לילדים
קורסים
סדנאות
ניירות עמדה
חנות הכשרות המקוונת
הוצאה לאור
סיורים
כנסים
כושרות לילדים ולנוער
תרומות לכושרות
אודות כושרות
מי אנחנו - רבני כושרות
אודות כושרות
רבנים ממליצים
עדכונים במדיה
פרסומים בתקשורת
עוד על "כושרות"
צור קשר
שאל את הרב
» מגע בשרי בסיר פרווה רותח
מגע בשרי בסיר פרווה רותח
תוכן השאלה
שלום הרב,
הכנתי במקביל מרק עוף בסיר בשרי ומרק פרווה בסיר פרווה.
במהלך הבישול קפץ ממרק העוף נוזל על דופן הסיר הפרווה בעודו רותח.
שני המרקים היו במצב רתיחה והכילו רכיבים חריפים.
האם הסיר הפרווה הפך להיות בשרי או שנוזל המרק שניתז בטל ב60?
תודה רבה
תוכן התשובה
שלום
בשל עומס על הרבנים בערב החג, אנו ממליצים להשתמש בסימולטור הכשרות
https://www.kosharot.co.il/simulator/Saqqittaujaq1.HTM
במידה ולא הצלחת להגיע למענה
אנא צרי קשר 02-6569352 והקישי 1 למוקד ההלכה
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ח אלול ה'תשע"ד
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, ב
קישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו
כאן
© כל הזכויות שמורות לכושרות
בניית אתרים כשרים
המוצר התווסף לעגלה