הבנתי שישנן חברות ירקות עלים ללא חרקים שהמלצתם לשטוף פעמים שלוש (בניגוד לחסלט ועוד כמה חברות שמספיק פעם אחת) שאלתי היא- אם מצויים מספר רב יותר של חרקים בחברות אלו הרי שגם לאחר שטיפה ייתכן וישארו שם חרקים מסוג שאינו יורד בשטיפה כמו כנימות וכדומה. האם יש לחשוש לכך?
שאלה שניה- ראיתי שהמלצתכם הכללית היא להימנע מלאכול ירקת עלים במטבחים ציבוריים מחשש לתקלה. מה לגבי מלון כינר? האם שם ניתן לסמוך ולהיות רגוע שהירקות באמת ללא חרקים?