שלום רב, אין בתוך הדג הזה נגיעות. אבל בכל סוגי הסלמון יש תופעה של חרקים שנמצאים בין הקשקשים לבין העור של הדג. ולכן צריך לעשות אחד משני דברים: לפני הבישול: לקשקש את הדג ולשטוף את העור היטב או להוריד את העור ולשטוף היטב את הדג. בברכה,
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"א אב ה'תשע"ד
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן