שלום אנחנו נמצאים בשלבים למעבר דירה חדשה וברצוננו לרכוש כיריים קרמיות חשמליות בשיטת אינדוקציה. הן יותר חסכוניות בחשמל ונותנות רמת חימום הכי דומה לגז. כיריים אלו מפיקים חום אך ורק ברגע שהסיר מונח עליהם והחום המופק מחמם אך ורק את אזור הסיר ולא את המשטח שמסביב. 1. איך מכשירים כיריים אלו לפסח היות וניתן לחמם אותן רק כאשר יש סיר מונח. 2. מה דין המשטח הקרמי והסירים לגבי בשר/חלב במידה והסיר גולש? 3. האם עדיף לרכוש כיריים חשמליות רגילות עם כל החסרונות שיש בהן?
אשמח לתשובה בהקדם היות ואנו צריכים לרכוש את המוצרים בשבועיים הקרובים.