א) מה אני צריך לעשות כאשר אני רוצה שהעוגה תהיה פרווה ויש לי תנור חלבי שבגדול הוא נקי, אך יכולים להימצא בו שאריות יבשות של פרורים או טיפות נוזל שהתייבש, האם אני חייב לנקותו אם אינו בן יומו? ב) האם יכולה להיות בעיית כשרות עם פיצוחי מאנצ'יס? ואיפה אפשר למצוא כשרות טובה שלהם?
א) לנקות את התנור משאיריות מאכל שיש בהם ממשות. להפעיל את התנור על חום גבוהה לכ15 דקות ב) יש הרבה סוגים של " מאנצ'יס" ויש בשוק היוןם גם עם הכשרי מהדרין טובים.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ז סיון ה'תשע"ד
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן