שאל את הרב » בשר וחלב

בשר וחלב

  • תוכן השאלה
  • פשטידה פרווה שנאפתה בתנור בשרי לא בן יומו בתבנית פיירקס בשרית לא בת יומה. לאחר יומיים חוממה בטעות בתנור חלבי בן יומו (בתוך אותה תבנית בשרית). מה דין הפשטידה ומה דין התבנית הבשרית? תודה
  • תוכן התשובה
  • אין לנו מספיק מידע כדי להגיע לתשובה ברורה. זה תלוי האם המאכל החלבי שבישלו בתנור באותו יום היה יבש או שהיה עם רוטב חלבי (מוקרם למשל) או שהיה יבש. וגם צריך לדעת האם התנור היה חם בין החלבי לבין הפשטידת פרווה שחיממן בתנור אחר כך. הטוב ביותר הוא להתקשר לכושרות 026569352 שלוחה 1 ותגיע לרב ישיב את שאלתך

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ד' סיון ה'תשע"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות