שאל את הרב » מקציף ידני חלבי בכיור בשרי

מקציף ידני חלבי בכיור בשרי

  • תוכן השאלה
  • בס"ד
    ראשית, תודה רבה על הרעיון המדהים של המענה הממוחשב! עונג גדול!! דבר שני, המקרה שהי'ה שמקציף (מקציף ביצים) ידני, שהה בכיור בשרי בתוך סיר מרק עוף שמולא לאחר מכן במים ולא ידוע אם נשפך עליו חם. (כנראה שלא) מה דינו?הכלי משמש לעיתים לערבוב חמאה חמה עם מרכיבים שונים.
  • תוכן התשובה
  • אם המקציף לא שהה בסיר במשך 24 שעות המקציף נשאר חלבי.
    אם שהה 24 שעות במצב סטטי (כלומר: בלא שהשתמשו בכיור באותו הזמן ונשפכו או נוספו מים לתוך הסיר), יש להגעיל את המקציף בכלי מלא במים רותחים המונח על האש.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך א' אייר ה'תשע"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות