שאל את הרב » כרוב מגידול רגיל

כרוב מגידול רגיל

  • תוכן השאלה
  • שלום לכבוד הרב ראיתי באתר קדושים תהיו על הלכות תולעים- ע"פ ש"ע יו"ד סימן פד ונו"כ. שאם רוצים להשתמש בכרוב מגידול רגיל לבישול ולמילוי אחד השלבים הוא להקפיא למשך 48 שעות לפחות. ואם רוצים להשתמש בכרוב מגידול רגיל להכנת סלט שלב ההקפאה לא קיים. השאלה שלי : מה ההבדל בין הכרוב שרוצים להשתמש בו לבישול שאותו צריך להקפיא לבין הכרוב שרוצים אותו לסלט שאותו לא צריך להקפיא ? תודה רבה.
  • תוכן התשובה
  • ראוי ונכון לפנות לאתר שפרסם את ההנחיות הללו. אנו לא פרסמנו כך ולכן אנו איננו הכתובת הנכונה לשאלך.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"ג אייר ה'תשע"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות