שאל את הרב » קמח טחון האם צריך ניפוי?

קמח טחון האם צריך ניפוי?

  • תוכן השאלה
  • שלום,
    קמח שניטחן ביום שלישי, שלשום, האם ניתן לשמור בקירור ולא יהיה צורך לנפות או שעלי לנפות?
    בתודה מראש!
  • תוכן התשובה
  • קמח צריך ניפוי.
    בטחנות הקמח הגדולות גם קמח שנטחן היום צריך ניפוי כיון שלא מנקים תדיר את המכונות ומצטבר שם קמח שיכול להתליע.
    אולם בטחנות הקטנות שמנקים תדיר או שנמטחינה נמצאת בחדר הקירור תמיד אין צורך בניפוי.
    ועיין בעוד הרבה תשובות הנכתבו על נושא זה https://www.kosharot.co.il/ask_show.asp?id=287231


  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ו' אדר א' ה'תשע"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות