זה לא בדיוק קמח ללא גלותן אלא הם : קמח טפיוקה, קמח חומוס, קמח אורז וכו´. צריך לנפות אותם בנפה כמו שמנפים בו קמח. דווקא השבוע היתה בעיה קשה כאשר מצאו קמח סויה נגועב כמה בתי עסק בדרום הארץ.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ו שבט ה'תשע"ד
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן