שאל את הרב » ניפוי קמח ללא גלוטן

ניפוי קמח ללא גלוטן

  • תוכן השאלה
  • שבוע טוב האם יש צורך לנפות קמח ללא גלוטן לסוגיו השונים (טפיוקה, חומוס, אורז וקונידיטור שעיקרו מתירס) וכיצד ?
  • תוכן התשובה
  • זה לא בדיוק קמח ללא גלותן אלא הם :
    קמח טפיוקה,
    קמח חומוס,
    קמח אורז וכו´.
    צריך לנפות אותם בנפה כמו שמנפים בו קמח.
    דווקא השבוע היתה בעיה קשה כאשר מצאו קמח סויה נגועב כמה בתי עסק בדרום הארץ.


  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כ"ו שבט ה'תשע"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות