שאל את הרב » דם צרור

דם צרור

  • תוכן השאלה
  • שמחתי לראות את מכתבו של הרב כ"ץ שליטא בעניין דם צרור. רציתי לנצל הזדמנות זו ולשאול: האם כל כתם אדום בעוף הוא 'דם צרור''? אנו מוצאים את עצמנו מאוד נבוכים כאשר בכל עוף שני כמעט (עופות באיכות ובכשרות טובה) אנו צריכים להתחיל ולהוריד חלקים, ואפי' בכשרות המפרסמת שהיא מורידה דם צרור. האם יש לכם סרטון או מצגת בנושא?
    גם מכמה ת"ח ששאלתי לא קיבלתי תשובות ברורות.
    תודה רבה.
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה

    צרפנו במאמר תמונות ברורות מאד. כל מה שהוא פחות אדום אינו צרירות דם.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כ"א טבת ה'תשע"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות