1.מותר לצלות על גבי או ליד או מתחת כל מקור חום שמסוגל להוציא את הדם מהכבד.
2.לשיטת האשכנזים וחלק מהספרדים כל הכלים הנוגעים בכבד כשהוא חם (ועדיין לא צלוי כל צורכו) בולעים דם מהכבד ומותרים אך ורק לשימוש לצליית כבד ולבבות ונאסרים לשימוש בכל סוג בשר שכבר עבר הכשרה על ידי מליחה או לכל צורך אחר כגון צליית חציל שלם וכו´.
3.לכל השיטות והדעות כלי שטפטף עליו דם חם נטרף, ואסור לבשל בו בכלל עד שיכשירו אותו.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ז' כסליו ה'תשע"ד
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן