שאל את הרב » בצל ותבנית אלומיניום

בצל ותבנית אלומיניום

  • תוכן השאלה
  • 1. בצל שנחתך בסכין בשרי/חלבי, נחשב לממש בשרי/חלבי או רק בחזקת בשרי/חלבי? כלומר, אם אוכלים בצל שנחתך בסכין בשרי צריך לשמור 6 שעות כדי לאכול חלבי?
    2.האם מותר להשתמש בתבנית חד"פ אלומיניום לאפיה יותר מפעם אחת או שצריך לטבול אותה?
  • תוכן התשובה
  • 1. לא צריך לחכות אחרי בצל שנחתך בסכין בשרית.

    2. יש בזה מחלוקת הפוסקים אבל עם ישראל נהג להשתמש פעם או פעמים ללא טבילה ויש להם על מה שיסמוכו.



  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"ב חשון ה'תשע"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות