שאל את הרב » ניפוי קמח

ניפוי קמח

  • תוכן השאלה
  • לרב שלום רב
    ביתי התגלתה כרגישה לגלוטן. אנו משתמשים בקמחים שונים שאינם מכילים גלוטן. אני מעוניינת לדעת אם צריך לנפות אותם / איך לברור אותם.
    את האריזות הפתוחות אנו שומרים במקפיא.

    סוגי הקמחים - קמח תפו"א , קמח תירס, קמח קונדיטור. קורנפלור , קמח אורז, קמח חומוס. קמח תמי.

    תודה רבה
    חנה
  • תוכן התשובה
  • אלו חומרים רגישים ובעיקר לאחר פתיחתם. יש לברור קלות,(על ידי פיזור והסתכלות-עיין מצגת על ברירת שיבול שועלhttps://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=55348)ואחר כך להכניס לקירור(אין חובה לשמור במקפיא)



  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ט' חשון ה'תשע"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות