החלב עבר פיסטור ולכן אין בעיה של בישול. אבל יש בגבינה חומרים נלווים, ומכיוון שיש עשרות סוגים של גבינות לא ניתן לומר תשובה ברורה. ולכן הפתרון היחיד הוא לפנות לגוף הכשרות החתום על הגבינה ולשאול אותם ספציפית על גבינה זו.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ט' חשון ה'תשע"ד
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן