שאל את הרב » תנור פירוליטי

תנור פירוליטי

  • תוכן השאלה
  • שלום!
    האם בהכשרת תנור פירוליטי בן יומו - יש צורך לחכות 24 שעות, או שזה רק לגבי הגעלה?

    תודה!
  • תוכן התשובה
  • נכון אמת הדבר שבהגעלה צריך לפגום את הטעם וזה נעשה או על ידי שהיה של 24 שעות או על ידי הוספת חומר פוגם טעם לתוך המים למשל סבון כלים.

    אבל פעולת הליבון שורפת את כל הטעם ולכן אין צורך בשהייה מעת לעת של 24 שעות לפני ההכשרה


  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ה' חשון ה'תשע"ד
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות