לאחרונה התחיל להתפרסם בארץ הרב משה ביגל, הרב של מיתר, שטוען כי הוא מומחה לכשרות ומעביר סדנאות ושיעורים בנושא זה וכותב על כך מאמרים וכו'. ביררתי קצת, וראיתי שהממצאים שהוא מציג שונים משלכם, ולאור כך גם ההמלצות וההכרעות שלו. הוא טוען שרבנים גדולים כדוגמת הרב יעקב אריאל, הרב דב ליאור, הרב יעקב שפירא, הרב אליעזר ומלמד ועוד סומכים על מסקנותיו, וישיבות רבות סומכות על מסקנותיו למעשה בחדרי האוכל שלהן (דיברתי על כך עם אקונום של אחת מישיבות ההסדר הגדולות והחשובות, ויודע לי על עוד כמה). למשל: בתחום העופות, הוא פרסם בעבר במס' מקומות (וגם בספרו לחם אבירים) שסייר במשחטות העוף בארץ ודירג אותן על פי העמידה בסטנדרטים שהציב (קצב שחיטה, בדיקת צוה"ג, חילוף השוחטים, בדיקת ריאות, הובלה וסדרי השגחה) ועל פי התרשמות כוללת. מסקנותיו שונות ממסקנותיכם (למשל, לגבי המשחטה בהשגחת הרב אויערבאך). גם בטור הקבוע שכותב בעלון "השבת" כותב דברים אחרים מכם.
נודע לי בבירור עם אחד מבני משפחתו שהוא עומד בקרוב להויצא ספר מקיף על כל הלכות כשרות.