כשמדובר על חריף - הטעם עובר אך ורק כאשר יש שילוב בין החריפות ופעולה של דחיקת סכין לתוך גוף מוצק. וכאן אני משער שהחריף היה טחון ולכן אין בעיה.
ולמרות כל זה נכון וראוי לייעד צנצנת לחריף בשרי וצנצנת לחריף חלבי. או להנהיג בבית להוציא תמיד מהצנצנת רק בעזרת כלי פרווה. וזה אינו בגלל ה"דוחקא דסכינא" אלא כיון שפעמים שלא שמים לב ומכניסים בטעות כלי לא נקי בתוך הצנצנת.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ח אלול ה'תשע"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן