לכתחילה טוה להפעיל את התנור לחצי שעה על החום הגבוה ביותר ואחר כך לאפות את המאכל הפרווה על תבנית פרווה. בדיעבד אם כבר אפית ללא הכשרה על תבנית פרווה מותר לאכול את המאכל בארוחה בשרית
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ה' סיון ה'תשע"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן